Ankara haarimplantatie

Voor 100% natuurlijk en gezond haar

Voor afspraken en al uw vragen bereik ons via: 00905353690925

Over ons

ANKARAHAIR – Het Ankara medisch centrum voor haarproblemen is geopend in 1998 en is nu al 20 jaar werkzaam voor u.

In onze branche die constant veranderd op onder andere technologische manieren zijn wij met nieuwe innovaties het beste voor u te regelen. Wij proberen elke nieuwe klant als onze eerste klant zo veel mogelijk aandacht te geven en een persoonlijk advies te geven dat een goed resultaat oplevert. Wij zien onze klanten als onze familieleden en hopen dat u ook een deel van onze als maar groeiende familie kunnen verwachten.

Veel gestelde vragen

Wanneer zullen mijn haar implanten beginnen met groeien? De haren die net zijn geïmplanteerd zullen na 4-6 weken loskomen. De 3 fasen van de wortel van de haar zullen nu van pas komen. Hierbij zult u dus zien dat niet alle haren die tegelijkertijd zijn geïmplanteerd tegelijk zullen groeien. Na 3 tot 4 maanden zult u het resultaat op een goede manier terug zien. Pas na 9 maanden tot een jaar zullen de haren het resultaat hebben die u in uw dromen heeft gehad.

Krijg ik hoofdpijn na de implantatie?

Nee, implanteren van haar veroorzaakt geen hoofdpijn. Als u dit toch krijgt kunt u altijd bij ons langskomen voor vragen, echter zal de hoofdpijn waarschijnlijk door wat anders komen.

Mag ik gel of spray gebruiken voor mijn haar na de implantatie?

U moet niet vergeten dat het implanteren van haar een chirurgische operatie is. Dit betekent dat u 3 maanden lang geen chemische producten mag gebruiken tot uw chirurg het tegendeel vertelt. Nadat de haren zijn gegroeid kunt u de haren gebruiken als uw eigen. Dan mag u er weer gel en bijvoorbeeld spray in gebruiken.

Mag ik medicijnen gebruiken na de implantatie?

Allereerst wordt er gekeken naar de gezondheid van de persoon en wordt een medicijncheck gehouden. Na de operatie krijgt u gewoonlijk antibiotica tabletten om ontstekingen te voorkomen.

Wanneer kan ik weer werken na de implantatie?

Wij raden het aan om zeker een week rust te nemen. Na de ingreep zult u een persoonlijk advies ontvangen van de chirurg.

Waar moet ik op letten na de implantatie?

U krijgt van ons een brief met de dingen waar u op moet letten voor en na de ingreep. U bent tevens constant in (de mogelijkheid voor) contact met de chirurg.

Er worden veel controles gehouden met de chirurg. Vaak zal dat de 1e, 3e, 10e dag zijn na de operatie. Daarna na een maand.

Contact Adres: Bilgi Hospital, Yenimahalle/Ankara
Telefoon: 0090 (535) 3690925
Email: bilgi@ankarasacekimi.com

Als u een foto stuurt is het voor ons makkelijker om te kijken waar wij en u aan toe zijn. Dit is voor ons ook makkelijker om een prijsinschatting te maken. Uw bericht wordt vaak na 2 tot 3 uur al beantwoord en anders met een maximum van 24 uur. Bedankt voor uw interesse en vertrouwen.

Contact in Nederland
Zeki Baran
info@ngconsultancy.nl
0031645628445

Scroll to Top
× Yardımcı olabilir miyim